Press ESC to close

Stanivuković pozvan na saslušanje u policiju

Upravo sam zaprimio telefonski poziv policije za saslušanje, ali ne žele da kažu razlog saslušanja.

Napisao je ovo gradonačelnik Draško Stanivuković na društvenoj mreži “Iks” dodavši da je njegovo zakonsko pravo da zna razlog poziva.

– U protivnom nisam dužan da se odazovem! Svi ovi pritisci neće nas pokolebati u namjeri da se borimo za našu Banjaluku – naveo je on.

Trenutno se odvija prava drama u najvećem gradu Srpske. 

Podsjećamo, policija je oko 8.40 časova evakuisala zgradu Gradske uprave, nakon što je prethodno stigla dojava o postavljenoj bombi u pomenutom objektu.

Radnici Gradske uprave napustili su radna mjesta, dok je unutar zgrade ostao gradonačelnik Draško Stanivuković, koji odbija da je napusti, javlja reporter “Glasa Srpske” sa mjesta događaja.

Odbornici Skupštine Grada Banjaluka oko 7.30 nastavili su održavanje vanredne sjednice, koja je u prethodnom periodu dva puta prekidana.

Inače, pomenuta sjednica, na kojoj se raspravlja o usvajanju rebalansa budžeta, izazvala je posljednjih sedmica brojne potrese na banjalučkoj političkoj sceni ali i trzavice unutar pojedinih partija.

U međuvremenu, prvi čovjek grada na Vrbasu za dojavu je optužio predsjednika Gradskog odbora SNSD-a Vladu Đajića i predsjednika Skupštine Grada Ljubu Ninkovića, a oni njega.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *