Press ESC to close

Osumnjičeni za svirepo ubistvo Dobojlije danas pred tužiocem

DOBOJ  – Dobojsko tužilaštvo, odnosno postupajući tužilac danas će nakon saslušanja odlučiti da li će zatražiti određivanje pritvora Andrei Kajganić (33) i njenom saučesniku u brutalnom ubistvu Draženu Lazareviću (19).

Oni su osumnjičeni za krivično djelo teško ubistvo Saše Kulišića (44) koje je izvršeno u Doboju 30. januara ove godine.

Iako ih  terete za teško ubistvo za koje je zaprijećena doživotna kazna zatvora, saučesnik Dražen Lazarević zbog svojih godina ne može biti osuđen na doživotnu kaznu, piše Srpskainfo.

Naime, u skladu sa zakonom, mlađi punoljetnici do 21 godine, ne mogu biti osuđeni na doživotni zatvor, nego maksimalno do 20 godina.

Policija je nakon prijavljenog nestanka žrtve došla do saznanja da su osumnjičeni ljubavnici planirali ubistvo i kako se sumnja lijekovima omamili Kulišića. Žrtvu je kobne noći prvo šakom udario Lazarević, nakon čega su ga vezali i ubacili u auto rentakar agencije i krenuli su prema izletištu. Po dolasku na izletište Preslica, Kajganićeva je otvorila gepek i nožem po stomaku izbola supruga, nakon čega su ga vezanog izbacili iz auta i otišli.

Saučesnik je uhapšen u Doboju, a Kajganićeva u iznajmljenom stanu u Banjaluci.

Da nešto nije u redu sa porodicom, policiji je dan kasnije prijavila kuma osumnjičene koja je navela da je u kući ostavljeno dvoje djece i to dvije maloljetne kćerkice žrtve i osumnjičene.

Comments (1)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *