Press ESC to close

Još nije pronađen nož kojim je ubijen Dobojlija Saša Kulišić

DOBOJA – Nož kojim je 31. januara ubijen Saša Kulišić (45) iz Doboja još uvijek nije pronađen, potvrdio je načelnik Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Doboj Dragan Sušić.

Okružni sud u Doboju odredio je 2. februara jednomjesečni pritvor Andreji Kajganić i Draženu Lazareviću osumnjičenim za teško ubistvo  Kulišića. Osumnjičenima se stavlja na teret da su po prethodnom dogovoru, zajedno sa maloljetnom kćerkom Kajganićeve 29. januara tabletama omamili Kulišića u namjeri da ga liše šivota.

-Potraga za hladnim oružjem kojim je usmrćen vršena je na svim pravcima kretanja osumnjičenih – naveo je Sušić.

Dodaje da je, između ostalog, vršena pretraga korita rijeke Spreče, ali i druge lokacije kojima su se tokom izvršenja krivičnog djela kretali osumnjičeni, pišu „Nezavisne“.

Na pitanje da li su osumnjičeni otkrili gdje su bacili nož, on je odgovorio “za sada nisu”.

Od ubistva je prošlo 15 dana, a načelnik Policijske uprave Doboj Slobodan Radinković navodi da rade punom parom na ovom slučaju.

-Mi možda sada imamo i više aktivnosti nego tada što smo imali, znaci vršimo konstantno vještačenja svih tragova koji su pronađeni i u vozilima i u kućama gdje smo vršili pretrese. Evo, imaćemo i neka vještačenja vozila još dodatno u Banjaluci gdje prevozimo vozila odavde iz Doboja. Takođe radili smo vještačenje i uzimanje uzoraka krvi, izvodili smo ih iz pritvorskih jedinica, tako da mi svakodnevno preduzimamo te aktivnosti da bi zadokumentovali to krivično djelo – izjavio je Radinković.

Povezani tekstovi:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *