Press ESC to close

ČESTITKA ŽELJKA KOMŠIĆA hrvatskog člana predsjedništva BiH: “Zlatni ljiljani su inspiracija budućim generacijama u borbi za slobodnu BiH!”

“Neka Zlatni ljiljani budu podstrek budućim generacijama za izgradnju mira i stabilnosti u Bosni i Hercegovini”, poručio je hrvatski član predsjedništva BiH Željko Komšić, koji je nosilac priznanja Zlatni ljiljan.

Hrvatski Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić uputio je čestitku povodom dana Zlatnih ljiljana svim dobitnicima najvećeg bošnjačkog ratnog priznanja.

Naša borba i spremnost na žrtvu podsjeća na časnu borbu za slobodu i mir u Bosni i Hercegovini, a ljiljani podsjećaju na to da nismo ustuknuli pred neprijateljom.

Željko Komšić

Naša hrabrost je inspiracija svim generacijama, a sjaj ljiljana na našim prsima osvjetljuje put našoj djeci u nova vremena. Svjesni smo da nismo našli zadovoljštinu u ovakvom, no ipak dragocjenom miru, ali smo naučili da borba za Bosnu i Hercegovinu, kao i ona protiv nje, se vodi na različite načine, i nikada ne prestaje.

Neka Zlatni ljiljani budu podstrek budućim generacijama za izgradnju mira i stabilnosti u Bosni i Hercegovini”, poručio je hrvatski član predsjedništva Željko Komšić, koji je nosilac priznanja Zlatni ljiljan.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *