Press ESC to close

Zaplijenjeno 600 grama droge, uhapšene tri osobe

Bratunčani D.M., V.S. i I.Z. uhapšeni su u okviru akcije ”Vihor” zbog sumnje da su se bavili trgovinom droge, a u pretresima kod njih je pronađeno i oduzet kokain, marihuana i manja količina spida.

Akciju su juče sproveli policijski službenici PU Zvornik, a osumnjičenima se na teret stavlja da su počinili krivično djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogom.

”Po Naredbi Osnovnog suda Srebrenica, a pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, policijski službenici su izvršili pretres na pet lokacija, prilikom čega je pronađeno i oduzeto 23,2 g bijelog praška nalik kokainu, 585 grama zelene biljke nalik marihuanu i tri grama praška nalik spidu. Oduzeta je i digitalna vaga, određena količina novca i više mobilnih telefona”, saopšteno je iz PU Zvornik.

U policiji navode da će nakon kriminalističke obrade osumnjičeni biti predat u nadležnost OJT Bijeljina uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, prenosi ATV.

”Operativna akcija ”Vihor” je usmjerena na otkrivanje izvršilaca i krivičnih djela u vezi sa neovlaštenom proizvodnjom i prometom opojnih droga”, navode u policiji.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *