Policijski inspektor Nenad M. (38) ubijen je noćas u pucnjavi u Bijeljini, a uhapšeno je više osoba.

Kako saznaje ATV uhapšene su četiri osobe zbog sumnje da se mogu dovesti u vezu sa ovim zločinom, dok RTRS javlja da je slobode lišeno pet ljudi.

-Policijskoj stanici Bijeljina, 1. oktobra u 23.57 časova prijavljeno je da je u da je u ulici Meše Selimovića u Bijeljini, pucano iz vatrenog oružja na policijskog službenika N.M. koji je tom prilikom od zadobijenih povreda smrtno stradao. Sve mjere i radnje u vezi sa ovim krivičnim djelom preduzimaju se pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, a u okviru dosadašnje istrage više lica je privedeno od strane policijskih službenika Policijske uprave Bijeljina i Uprave kriminalističke policije – saopštila je policija.

Dodaju da se sve mjere i radnje u vezi sa ovim krivičnim djelom preduzimaju  pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, a u okviru dosadašnje istrage više lica je privedeno od strane policijskih službenika Policijske uprave Bijeljina i Uprave kriminalističke policije

Ubistvo se dogodilo noćas oko ponoći ispred noćnog kluba “Džil” u centru Bijeljine.

Ranije je javljeno da je ranjen  radnik obezbjeđenja, ali su za Kliks u policiji rekli da ta informacija nije tačna.

Ubijeni Nenad M. radio je kao inspektor u Policijskoj stanici 2 u Bijeljini.

ATV nezvanično saznaje da je Nenad M., na izlazu iz kluba, pogođen sa dva hica iz vatrenog oružja.

Na licu mjesta se nalazi veliki broj policije, koja je nakon ubistva blokirala šire područje oko mjesta zločina, te zaustavljala i kontrolisala sva vozila i prolaznike.

U toku je uviđaj, kojim rukovodi dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini. Tačne okolnosti ubistva se istražuju.

2 thoughts on “Uhapšeno više osoba zbog ubistva policijskog inspektora u Bijeljini”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *