Press ESC to close

U Budimpešti transparent „Budi slobodan, budi Srbin – Slavi 9. januar“

Pokret „Izbor je naš“ će u narednom periodu pokrenuti aktivnosti, koje su međusobno povezane. Jedna pod nazivom „Budi Slobodan, budi Srbin, slavi 9. januar“, a druga će nositi naziv „Suđenje Dodiku – presuda Bosni i Hercegovini“.

Ova druga aktivnost trajaće vremenski duže, jer, „Sudski“ proces protiv Dodika, predsjednika Republike Srpske, prevazilazi značaj dešavanja u Dejtonskoj BiH, pa čak i u regionu.

Centar moći koji je na Zapadu, traži načine preko kojih bi najlakše eliminisao neposlušne političke protivnike u Svijetu. Jedan od tih načina je i otvaranje takozvanih sudskih procesa u kojima sudovi svojim naručenim presudama, u najmanju ruku, eliminišu neposlušne političare iz političkog života. Ukoliko tom centru moći pođe za rukom da politički eliminiše predsjednika Dodika, on (centar moći) će, kao uspješan metod, isti primjenjivati i na druge, za njega, neprihvatljive političare, ne samo u regionu, nego i u Evropi, pa i u čitavom svijetu. I zbog toga, od velike važnosti je, ne samo za Srpsku i srpski narod, već i za sve one političare u svijetu koji žele da poštuju volju svog naroda, da ne uspiju u uklanjanju predsjednika Dodika. U tom smislu Pokret će organizovati različite akcije, od onih na ulicama, pa sve do pisanja tekstova na tu temu, koje ćemo javno objavljivati.

Što se tiče aktivnosti povodom Dana Republike Srpske, Pokret će tradicionalno, već dvadestu godinu zaredom, organizovati „Narodno veselje“, tako što će prvo kolona vozila sa srpskim zastavama i lijepom muzikom sa razglasa proći ulicama Banjaluke, a poslije vožnje vratiti se na polazno mjesto (kancelarija Pokreta) da se učesnici okrijepe vrućom čorbom, pečenjem i kuvanim vinom.

Smatrajući, da se svjetski poredak prelama upravo preko Republike Srpske (koja aktivno učestvuje u stvaranju „Strane Slobodnih“) i da će ona značajno uticati na određivanje granice između slobodnih i onih koji to nisu, jer Srpska znači Sloboda, Pokret će, do Dana Republike Srpske, u više gradova Evrope, iznijeti svoj transparent za ovu godinu – Budi Slobodan, budi Srbin – Slavi 9. januar.

Za danas, je to urađeno ispred zgrade mađarskog parlamenta u Budimpešti.

To je i način da zagrijemo srca svih onih koji ljube Slobodu i damo podstrek na pokret…

SNP – Izbor je naš

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *