Press ESC to close

Policijska uprava Doboj se oglasila o prijetnjama Sanji Vulić

DOBOJ – Policijska uprava Doboj saopštila je da radi na rasvjetljavanju prijetnji upućenih putem društvenih mreža licu čiji su inicijali S. V. iz Doboja.

Iz policije su saopštili da im se juče obratilo lice S.V. i prijavilo da je putem društvenih mreža dobilo razne prijeteće poruke i komentare kojim se poziva na njeno ubistvo, kao i da je od trećih lica ovo lice neovlašteno snimano i javno objavljivano.

Policijski službenici Policijske uprave Doboj preduzimaju sve potrebne mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju rasvjetljavanja krivičnih djela ugrožavanje sigurnosti, neovlašteno objavljivanje tuđeg spisa, portreta i snimka i javno izlaganje poruzi zbog pripadnosti određenoj rasi, vjeri ili nacionalnosti, navodi se u saopštenju.

Prijetnje po život šefu Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanji Vulić upućene su sa više naloga na društvenim mrežama nakon suđenja predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku u Sudu BiH, a među onima koji prijete je i bivši pripadnik odreda “El mudžahedin” Sanin Musa.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *