Press ESC to close

Objavljeni prvi snimci napada u Jerusalimu (FOTO/VIDEO)

Na društvenim mrežama pojavio se snimak sa mjesta jutrošnjeg terorističkog napada u Jerusalimu, a prema pisanju medija tri osobe su ubijene, a šest je ranjeno.

Zasad se zna da je ubijena djevojka stara 24 godine i muškarac star 73, u napadu koji se dogodio kod autobuske stanice na ulazu u Jerusalim, saopšteno je iz jerusalimske hitne pomoći Magen David Adom (MDA).

Međutim, Džeruzalem post javlja da je još jedna osoba podlegla povredama.

Prema saopštenju policije, teroristi su došli iz istočnog Jerusalima i nosili su automatsku pušku M16 i pištolj, a došli su na raskrsnicu Givat Šaul, kod ulaska u Jerusalim i počeli da pucaju po civilima na stanici.

Volunteers from the Zaka rescue service remove a body killed in the shooting attack in Jerusalem, Thursday, Nov. 30, 2023. Police said gunmen opened fire Thursday on people waiting for buses and rides where a main highway enters Jerusalem from Tel Aviv. The attack left one dead, one in critical condition and five others wounded, according to Magen David Adom, Israel's national emergency medical, disaster, ambulance and blood bank service. Two attackers were killed, police said. (AP Photo/Ohad Zwigenberg)

Dodaje se da su teroriste ubile izraelske bezbjednosne snage, ali i jedan civil koji se našao na licu mjesta.

Policija je brzo blokirala mjesto napada i pokrenula pretragu tog područja kako bi se uvjerila da nema još napadača u blizini.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *