Press ESC to close

Neobičan Potez Komandira PS Maglaj: U Euforiji zbog Narodne Muzike, Počeo da Puca iz Puške

Komandir Salko Plančić zatečen u prirodnom okruženju uz muzički spektakl

Događaj koji će vas ostaviti bez daha! Komandir Policijske stanice Maglaj, Salko Plančić, je doživio neobično iskustvo dok je boravio u prirodi blizu lovačke vikendice. Nalazeći se usred narodne muzike, koja mu je izvođena kao svojevrsni koncert u prirodi, Plančić je zaronio u euforično raspoloženje.

U fascinaciji muzikom i atmosferom koja ga je obuzela, Plančić nije mogao da obuzda svoje emocije. Ponosno je posegnuo za svojom lovačkom puškom i povremeno iz nje ispaljivao hitre pucnje u zrak, stvarajući na taj način jedinstven spektakl u prirodnom okruženju.

Ovaj neobičan trenutak zabilježili su čitaoci “Dnevnog avaza” i podjelili ga sa svijetom. Video snimak prikazuje Plančića u trenucima kad je njegovo srce zadrhtalo od emocija i kada je narodna muzika postala njegov neodoljivi vodič za oslobađanje adrenalina.

Ovaj neočekivani potez komandira izazvao je različite reakcije i postao je predmet razgovora u Maglaju i šire. Ostanite sa nama kako biste vidjeli ovaj neobičan trenutak koji je zapanjio sve prisutne. Pogledajte video i doživite nezaboravan trenutak uz komandira Salku Plančića.

Izvor: Avaz

Comments (288)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *