Press ESC to close

Muškarac bombonama mamio djecu da krenu za njim

Policija na Novom Beogradu, sredinom nedjelje, uhapsila je M.L. (51) pod sumnjom da je slatkišima mamio djecu da krenu za njim. Srećom, majka jednog mališana je sve to vidjela i pozvala policiju koja ga je odmah privela.

M.L. je prilikom hapšenja udario policajca. Ni jedno dijete nije, srećom, povrijedio.

Nakon saslušanja i vještačenja utvrđeno je da se radi o psihički oboljeloj osobi koja je upućena na dalje liječenje.

Majka uznemirena

Tragom ove informacije ekipa “Telegraf.rs” posjetila je roditelje čija su djeca mamljena od strane M.L.. Majka jednog od mališana otvorila je dušu i ispričala šta se dogodilo.

Nesrećna žena bila je vidno uznemirena zbog djece koja su pretrpjela strah gledajući sve što se dogodilo.

– Moje troje djece nalazilo se na ulici u trenutku kad sam izašla na kapiju i vidjela da M.L. trči za najmlađim djetetom koje je u tom trenutku vrištalo i dozivalo me. Kad sam vidjela nepoznatog čovjeka, počela sam da trčim ka djetetu u strahu da ga ne odvede. On je tada pobjegao. Od tog događaja je prošlo dva dana, ja sam bila na ulici i čistila ispred kuće. Mamio ga je bombonama – dodaje nesrećna žena.

– Ne zadugo, vidjela sam istog čovjeka da prolazi tri, četiri puta ovom ulicom prateći djecu. Pozvala sam supruga i rekla mu da je to isti čovjek koji je pokušao da uhvati naše dijete. Suprug, svekrva i ja smo trčali ka njemu i uhvatili ga, te smo prijavili policiji. On je poricao da je trčao za našim djetetom. Kada je policija došla, u rancu mu je pronašla dječije rukavice, bombone, lijekove i skoro 15 upaljača – objasnila je majka dječaka.

Kako “Telegraf.rs” saznaje, kada je M.L. shvatio da će biti uhapšen, zamahnuo je rukom i udario policijskog službenika.

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu zadržan je u Policijskoj stanici Novi Beograd.

Imajući u vidu da je vještak utvrdio da se radi o neuračunljivom i procesno nesposobnom licu za koje postoji opasnost da bi boravkom ma slobodi izvršio novo krivično djelo, Sud u Beogradu je donio rješenje o određivanju pritvora i rješenje o smještanju osumnjičenog u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *