Press ESC to close

Dodik: Vlast uspjela da očuva institucije Republike, budžet i ekonomiju

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je iza Srpske još jedna izazovna, ali uspješna godina u kojoj je vlast uspjela da očuva institucije, budžet i ekonomiju, bila efikasna i nije izgubila nijednu nadležnost.

-To pokazuje sposobnost ove vlasti da može upravljati Srpskom u ovim kriznim vremenima – naveo je Dodik na svom “Instagramu” u retrospektivi protekle godine.

Dodik je napomenuo da su se sve priče kako će Srpska propasti pokazale kao obične laži. “Pojačano ćemo raditi na poboljšanju životnog standarda, na novim investicijama i stvaranju novih radnih mjesta, sve u interesu našeg naroda koji ovdje živi”, naveo je Dodik.

On je naglasio da Republika Srpska nikad nije imala više prijatelja, od Srbije, Rusije, Mađarske i drugih država koje je posjetio ove godine i razgovarao s njihovim liderima, a predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i mađarski premijer Viktor Orban bili su gosti u Banjaluci.

Dodik je ukazao da se tokom godine u Srpskoj radilo na izgradnji novih auto-puteva i puteva, bolnica, rekonstrukciji banjskih zdravstvenih ustanova, da se krenulo u realizaciju izgradnje energetskih objekata.

-Sve to ćemo nastaviti i u narednoj godini i Republika Srpska će napredovati, biti uspješna i sigurna – poručio je Dodik.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *