Press ESC to close

Dodik: Imaćemo odgovor na ponašanje bošnjačkih političara i njihovih sponzora

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik istakao je da Bošnjaci trajno ruše svaku mogućnost da žive u BiH sa Srbima i to pokazuju gurajući rezoluciju o Srebrenici u Generalnu skupštinu UN, te naglasio da Srpska zna svoj put i imaće odgovor na ovakvo ponašanje bošnjačkih političara i njihovih sponzora sa Zapada.

“Ako neko uporno pokušava da kvalifikuje krivicu za jedan narod, a traži da mi živimo s njima, to je apsurdno. Nema nikakvog smisla, ne vodi nikakvom pomirenju i ne može ništa da znači”, objavio je Dodik na platformi “Iks”.

Dodik je podsjetio da je tokom sedmice održan sastanak rukovodstava Srpske i Srbije u Beogradu na kojem je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić obaviješten da su prekršene sve procedure na nivou BiH za pokretanje inicijative za rezoluciju o Srebrenici.

“Boravio sam i u radnoj posjeti Parizu, gdje sam razgovarao s francuskim senatorima, te predstavnicima srpske zajednice i Srpske pravoslavne crkve. Nakon Pariza, bio sam i na Ekonomskom forumu u Delfima u Grčkoj”, naveo je Dodik.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *