Press ESC to close

Dodik: Bećirović i Komšić zalutali u institucije

BANjALUKA- Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da su članovi Predsjedništva BiH Denis Bećirović i Željko Komšić “samo su zalutali u institucije i to njihovo lutanje nanosi veliku štetu BiH”.

“Bećirovića u njegovim naklapanjima može nadmašiti samo Komšić. Normalan čovjek ne može nikako shvatiti šta ti ljudi hoće. Sjede u Predsjedništvu i potkopavaju evropski put da bi se nekome dodvorili”, rekao je Dodik.

Prema njegovim riječima, Bećiroviću narod da povjerenje i očekuje od njega da uradi sve da se ide naprijed, a on to minira i priča o nekom NATO putu u vezi s kojim ne postoji konsenzus, ili se, kao Komšić, trudi da obezvrijedi evropski put jer je jasno da nema nikakvog NATO puta.

“Komšića, najvećeg građanina od svih građana”, će, kaže, pjesmom ispratiti svi, a iza njega će ostati nasamareni građani koje je dobio svojom lažnom pričom.

“Nikada ništa nije napravio za BiH, osim što je oteo mjesto koje pripada Hrvatima i to je jedino po čemu je poznat”, naveo je Dodik na društvenoj mreži “Iks”.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *