Press ESC to close

Dobojlija prodavao drogu putem brze pošte, dobio osam mjeseci robije

Okružni sud u Doboju osudio je Ivana Arsenovića (22) iz tog grada na osam mjeseci zatvora jer je preko brze pošte prodavao marihuanu.

Arsenović je oglašen krivim za neovlašćenu proizvodnju i promet drogom. Radi se o prodaji 143 grama marihuane, koju je Arsenović prošle godine preko kurira brze pošte slao kupcu, ali je pošiljku je presrela policija u okviru akcije ”Paket”, prenosi ATV.

U presudi se navodi da je Arsenović u dogovoru sa D.H. 19. aprila prošle godine u distributivni centar brze pošte u Doboju donio paket od kartona, oblijepljen smeđom trakom. Na paketu je naznačio da se radi o majici, iako je znao da se unutra nalazi marihuana.

-Paket je zaprimljen od strane kurira i na njega je zalijepljen tovarni list na kojem je naznačena adresa pošiljaoca, ali i primaoca D.H, kao i kontakt telefon. Narednog dana D.H. je paket trebao preuzeti u Prijedoru, na makadamskom proširenju uz magistralni put ka Novom Gradu. Drugooptuženi je tada ostvario kontakt s kurirom koji je zadužio paket – navodi se u presudi.

Dodaje se da je prilikom pokušaja preuzimanja paketa D.H. uočila policija i on je pobjegao s lica mjesta, ali je ubrzo pronađen i uhapšen.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *