Press ESC to close

DOBOJ DOBIJA NOVI POSLOVNI OBJEKAT “GARDEN IV”: Novi prostor visokog standarda u srcu grada (FOTO)

Sjajne vijesti za sve stanovnike Doboja! Uskoro će centar grada biti obogaćen novim poslovnim objektom koji će donijeti svjež dah modernosti i udobnosti. “Garden IV”, najnoviji projekat renomirane kompanije INVESTGRADNJA Doboj, nalazi se u završnoj fazi izgradnje tik uz idilični gradski park.

Ovaj objekat je dizajniran sa posebnom pažnjom prema okolini i zajednici. Kako ističe Pero Ninković, vlasnik INVESTGRADNJE, odlučeno je da objekat bude izgrađen bez spratova kako ne bi zaklanjao balkone i pogled komšija. “Zaista smo željeli da naš projekat bude u harmoniji sa okruženjem, stoga smo se opredijelili za izgradnju samo prizemlja koje će sadržavati raznovrsne poslovne prostore.”

Predviđeno je da se oko objekta zasadi veliko drveće, a prostor će krasiti zelenilo, cvijeće i klupe koje će pozivati na odmor i uživanje. Ulica Hilandarska, koja se nalazi ispred biće potpuno renovirana, a ulicu iza objekta takođe čeka rekonstrukcija koja uključuje asfaltiranje i pretvaranje u dvosmjernu ulicu. Ove promjene ne samo da će olakšati pristup “Garden IV” objektu, već će i znatno poboljšati infrastrukturu cijelog kvarta.

Pored infrastrukturnih unapređenja, “Garden IV” će biti i veliki poslodavac. Planirano je zapošljavanje oko 100 radnika, što će dodatno doprinijeti ekonomskom rastu Doboja. U ponudi poslovnog prostora naći će se raznovrsni proizvodi, kao i veliki kvalitetan restoran. “Trenutno smo u pregovorima o specifičnim brendovima koji će se naći u našem objektu, ali detalji će biti poznati uskoro,” dodaje Ninković.

Projekat “Garden IV” predstavlja priliku za Doboj da dodatno razvije svoj centar kao mjesto susreta, poslovanja i uživanja, stavljajući grad na mapu atraktivnih destinacija za život i rad. Budući da su razmatrane različite mogućnosti, uključujući i ideju o zgradi od 12 spratova, jasno je da INVESTGRADNJA Doboj stavlja potrebe i želje zajednice na prvo mjesto, odlučujući se za projekat koji će najviše koristiti građanima Doboja.

Očekujemo sa nestrpljenjem otvaranje “Garden IV”, koje će zasigurno biti jedan od ključnih događaja u gradu ove godine.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *