Press ESC to close

Dežurni timovi Doma zdravlja rade u dvije smjene

BANjALUKA – Za vrijeme Dana pobjede nad fašizmom Služba porodične medicine Doma zdravlja, odnosno dežurni timovi u Poliklinici i u Platonovoj ulici, radiće u dvije smjene, od sedam do 20 časova.

Kako su naveli iz ove zdravstvene ustanove, dežurni stomatolog radiće u stomatološkoj ambulanti u Službi hitne medicinske pomoći 24 časa.

– Dežurni pedijatri radiće od sedam do 15 časova u pedijatrijskim ambulantama u Poliklinici. U poslijepodnevnim i večernjim časovima djeca se zbrinjavaju u ambulantama porodične medicine u Poliklinici i u Platonovoj ulici, a nakon 20 časova pacijente će zbrinjavati Služba hitne medicinske pomoći – istakli su iz Doma zdravlja.

U skladu sa Zakonom o praznicima Republike Srpske, 9. maj, Dan pobjede nad fašizmom, je republički praznik i neradni dan. U dane praznika Republike neće raditi ni Gradska uprava.

– Preduzetnici koji obavljaju trgovinsku, zanatsku i uslužnu djelatnost mogu da rade od 0 do 24 časa, pravna lica i preduzetnici koji obavljaju djelatnost proizvodnje hljeba, peciva, svježe tjestenine i kolača, i prodaja istih, dragstori i trgovine u autobuskim i željezničkim stanicama i na benzinskim pumpama – istakli su iz Gradske uprave.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *