Press ESC to close

Dane Čanković: Budi slobodan, budi Srbin – slavi 9. januar

Svjesni ili ne, Srbi ispunjavaju svoju istorijsku ulogu – kad je najteže, ustaju protiv najjače nepravedne sile specifičnog vremena.

Tako je bilo i 9. januara 1992. godine.

Srpska Republika i Srbi stali su na put najmoćnijoj sili. Sili koja se zahuktavala preko razbijanja Jugoslavije, pa na dalje, da izvrši nepravednu globalizaciju Svijeta, da nametne lažne vrijednosti i nenormalan način života, da porobi čovječanstvo, razbija države, uništava osnovne religije, i da zagospodari svim svjetskim bogatstvima.

Znali Srbi ili ne o kakvoj sili je riječ, oni metafizički prepoznaju svoj trenutak djelovanja.

Dvije krajnosti tog suštinskog djelovanja proizilaze iz dva stanja – čovjekovog pada, kada Srbi ustaju protiv Boga; i iz stanja zaslužene Božije blagodati, kada se bore i protiv samog đavola i sila podnebesja.

Koliko god to čudno djeluje, globalistički nepravedni plan se lomi na Republici Srpskoj.
Ona je toliko značajna… zbog toga, što i desnicom svojom širi sjeme slobode po pokleklom dijelu čovječanstva i brani istinske i neprolazne vrijednosti. (Stvara se nova strana, u kojoj je i Srpska, a na čelu sa Rusijom, koja će izgraditi pravedniji Svijet.).

Doći će vrijeme, kada će oslobođeni dio čovječanstva pokloniti se Srpskoj Republici i odati joj zasluženo poštovanje.

Zato, oni koji su u prilici, koji vole Srpsku i osjećaju njen najdublji smisao, neka preko transparenta, riječju, po čitavoj Evropi i svijetu, gdje god mogu, šire poruku: Budi Slobodan, budi Srbin – slavi 9. januar, Dan Republike Srpske.

Banja Luka, Predsjednik SNP – Izbor je naš 21.12.2023. Čanković Dane

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *