Press ESC to close

SIPA podnijela izvještaj: Banjalučanka se lažno predstavljala kao inspektor

Državna agencija za istrage i zaštitu BiH (SIPA) podnijela je Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci izvještaj protiv M.B. zbog sumnje da je počinila krivično djelo lažno predstavljanje.

Ona se sumnjiči da se tokom februara 2024. godine službenim osobama u javnim organima na području Banje Luke predstavljala kao ovlaštena službena osoba SIPA u namjeri pogodovanja u vezi sa postupcima koje vode ti javni organi.

“Prikupljena su i saznanja da se prijavljena ženska osoba u posljednje četiri godine na području Banjaluke za sada neutvrđenom broju osoba iz svoga bližeg i daljeg okruženja predstavljala kao ovlaštena službena osoba Agencije, kao i Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske te da navedene radnje i dalje čini”, saopšteno je iz SIPA-e.

Iz ove agencije su pozvali sve fizičke i pravne osobe koje sumnjaju da im se prijavljena žena ili bilo koja druga osoba lažno predstavljala kao ovlaštena službena osoba SIPA-e, da to prijave Regionanoj kancelariji Banjaluka ili putem telefona 051/348-280, prenosi Mondo.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *