Press ESC to close

Potraga za Dankinim tijelom: Pretražuju već pretražene dijelove

U potrazi za tijelom Danke Ilić (2) policija je krenula u novi pregled već pretraženih dijelova sela Zlot zbog mogućnosti da je neki detalj promakao ili su saučesnici pomjerali više puta djevojčicino tijelo.

U slučaju ubistva Danke Ilić, istražitelji ništa ne prepuštaju slučaju, a kako navodi izvor pretraživaće se nove površine, ali i već pretraženi dijelovi.

“To će se raditi zbog mogućnosti da je neki detalj promakao, ili da je neko od saučesnika pomjerao tijelo u namjeri da ostane sakriveno“, kaže izvor.

Podsjetimo, policija provjerava sve šahtove i rezervoare koji su aktivni ili neaktivni i prirodni i vještački sistemi za navodnjavanje jer su osumnjičeni za ubistvo Dejan Dragijević i Srđan Janković radili u JKP “Vodovod” i po prirodi posla dobro poznaju te sisteme.

Policija je ispraznila septičku jamu u dvorištu kuće osumnjičenog Dejana Dragijevića u selu Zlot, a potom je u njega ušao i bager, a pregledan je i bunar koji se nalazi u susjednom dvorištu.

Vatrogasci spasioci su tokom potrage ispumpavali i vodu iz obližnje močvare.

Dalibor Dragijević, koji je preminuo u noći između 6. i 7. aprila u policijskoj stanici, priznao je da je pomogao bratu da se riješi tijela dvogodišnje Danke. On je u policiji nabrojao oko 20 lokacija na kojima bi moglo da se nalazi tijelo međutim, policija na tim mjestima nije pronašla ništa.

On i njegov brat Dejan su dali na desetine pogrešnih lokacija koje su intenzivno pretražene u potrazi za tijelom.

Danka Ilić je nestala 26. marta u mestu Banjsko polje kada je sa majkom Ivanom i trogodišnjim bratom otišla na porodično imanje.

Za djevojčicom se tragalo devet dana, a onda su 4. aprila osumnjičeni Janković i Dragijević uhapšeni kada su otkrili šta su uradili.

Janković i Dragijević su, kako se sumnja, djevojčicu najprije udarili službenim autom. Dragijević je zatim navodno djevojčicu udavio, a onda su se riješili tijela koje do sada nije pronađeno.

Dragijević je pred tužiocem priznao zločin, dok se Janković branio ćutanjem. Obojici je potom određen pritvor do 30 dana.

Policija je u međuvremenu uhapsila Radeta i sada pokojnog Dalibora Dragijevića, zbog sumnje da su mu pomogli da premjesti tijelo ubijene djevojčice.

Comments (1)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *