Press ESC to close

Objavljen snimak incidenta koji je prijavila banjalučka advokatica (VIDEO)

Banjalučka advokatica Jovana Kisin Zagajac izjavila je da ju je u Ulici Veselina Masleše u Banjaluci fizički i verbalno napao muškarac, a policija je juče uručila prekršajni nalog J.M. iz Banjaluke zbog počinjenog prekršaja vrijeđanje.

Kako su saopštili iz Policijske uprave Banjaluka, nadležnoj policijskoj stanici, istog dana u 15.20 časova, oštećeno lice prijavilo je da je neposredno prije prijave u Ulici Veselina Masleše nepoznato lice napalo.

“Policijski službenici su izašli na lice mjesta, kojom prilikom su došli do saznanja da se oštećeno lice u navedenoj ulici mimoišlo sa nepoznatim muškim licem koje se nedolično ponašalo, na način da je upućivalo pogrdne riječi i izraze, te gestikuliralo rukama u pravcu oštećenog lica što je kod oštećenog lica izazvalo osjećaj uznemirenosti. U blizini lica mjesta navedeno lice je pronađeno i uručen mu je prekršajni nalog”, navodi se u saopštenju policije.

Kisin Zagajac izjavila je juče da ju je u Ulici Veselina Masleše u Banjaluci fizički i verbalno napao muškarac za kojeg su joj u policiji rekli da je od ranije poznat policiji, o čemu je pisala na društvenim mrežama, prenose Nezavisne.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *