Press ESC to close

Branimir Nestorović: Nećemo sarađivati ni sa jednima ni sa drugima

Nosilas liste “Dr Branimir Nestorović – mi – glas iz naroda” rekao je da su, iako im niko nije davao šanse, ušli u krug četiri, pet najjačih partija, ali je odbacio mogućnost saradnje sa listom Srbija protiv nasilja ali i Srpskom naprednom strankom.

Na pitanje N1 da li postoji mogućnost saradnje sa SPN u Beogradu, Nestorović je odgovorio ne nikako, nazijajući ih prevatantima.

Takođe, istakao je da oni neće sarađivati ni sa jednima ni sa drugima.

„To važi I za Beograd i za republiku“, naveo je on.

Na pitanje da li je ovaj izborni rezultat za njega iznenađenje, Nstorović kaže da „Ko poznaje Srbe zna da su iznenađenja uvek moguća“.

„Mi smo govorili ono što narod prepoznaje kao svoje vrednosti. Bili smo totalno medijski blokirani, kampanja je bila samo preko mreža i reziltat je fascinantan“, naveo je on.

On je kazao da je smatra da imaju potencijala za dalji rast.

„Ne možemo da dozvolimo podelu na naše i njihove, nama ne trebaju podele koje se forsiraju sa strane. Nas interesuju oni koji vole ovu zemlje, ne želimo privilegije, da budemo direktori, nećemo trgovati mandatima“, kaže Nestorović.

On se na društvenoj mreži X zahvalio Srbiji

Prema preliminarnim rezultatima koje je objavio CeSID, lista „Mi – Glas iz naroda“ dobila je podršku 4,8 odsto izašlih birača.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *