Press ESC to close

Na poziv Vlade Jagodića: Jović pojačao Slogu

Bivši ofanzivac banjalučkog Borca Toni Jović novi je fudbaler Sloge. On je kao slobodan igrač iz Posušja stigao u Doboj. Jović će ponovo sarađivati sa Vladom Jagodićem, koji ga dobro poznaje još iz perioda provedenog na Gradskom stadionu u Banjaluci. Upravo je iskusni stručnjak bio i ključan za Jovićev dolazak u Doboj.

– Nakon kontakta sa svojim bivšim šefom Jagodićem brzo je došlo do dogovora. On me jako dobro poznaje i zna situaciju. Drago mi je da sam stigao ovdje i drago mi je što ću pomoći klubu da ostvari ciljeve. Dosta igrača već znam sa kojima sam dijelio svlačionicu. Ono što sam vidio do sada je da je kvalitet puno veći nego što sadašnji rezultati pokazuju i nadam se da ćemo to pokazati na terenu. Glavni cilj je opstanak u ligi, ali ja to generalno mrzim izgovoriti jer ekipa ima kvalitete za puno veće ciljeve. Moje ambicije su puno više, a koliko je to realno, vidjećemo – rekao je Jović.

Šef struke Sloge istakao je kako u Joviću vidi dobro pojačanje te mu je poželio dobrodošlicu.

– Veoma smo malo postizali golova iako ekipu uigravamo da postiže golove i iz tog razloga smo posegnuli za ovim rješenjem. Mislim da će Toni odgovoriti zadatku i da će ovo njemu biti izazov jer u posljednjih godinu dana nije pokazao ono što on može – naglasio je Jagodić.

Jović je, osim za pomenuta dva kluba, u karijeri još igrao za Zrinjski, Široki Brijeg, Krupu, Rijeku, Pomorac, Lote i španski Agilas. Prethodne sezone je u dresu Posušja odigrao 27 utakmica u svim takmičenjima postigavši pet golova, kojima je dodao i dvije asistencije.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *