Press ESC to close

Grad Doboj ponosno predstavio novu modernu bolnicu: Vrhunska zdravstvena njega za naše pacijente (FOTO)

Boris Jerinić, gradonačelnik Doboja oduševljen kapacitetima – Sve je spremno za doček visokih zvanica u novoj zdravstvenoj ustanovi.

Grad Doboj je s ponosom predstavio svoju novu modernu bolnicu koja će pružati vrhunsku zdravstvenu njegu svojim pacijentima pod vodstvom gradonačelnika Borisa Jerinića. Gradonačelnik je na svom Instagram profilu podijelio slike nove bolnice uz poruku: “Sve je spremno za doček visokih zvanica. Ova moderna bolnica pružaće vrhunsku zdravstvenu njegu našim pacijentima.”

Nova bolnica opremljena je najsavremenijom medicinskom opremom i prostorima prilagođenim potrebama pacijenata. Boris Jerinić ističe da je impresioniran kapacitetima bolnice i uvjeren da će pridonijeti podizanju kvaliteta zdravstvene skrbi u gradu.

Očekuje se da će nova bolnica postati centar za vrhunsku medicinsku njegu u regiji, pružajući širok spektar usluga i brigu za sve građane Doboja. Otvaranje bolnice označava važan korak ka unapređenju zdravstvene infrastrukture grada i osiguranju kvalitetne zdravstvene usluge za lokalno stanovništvo.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *