Press ESC to close

Dodik: Šmit je ili lud ili je navikao da ima posla s onima koji bi sve prodali za fotelju

Prijetnje koje su juče došle iz OHR-a, i to od nelegalnog stranca, neće zastrašiti nikoga u Republici Srpskoj i samo nam pokazuju da je sve što smo uradili ispravno, rekao je Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske.

“To su juče pokazali i svi koji su došli pred neustavni sud i dali mi podršku.  Imate jednog ilegalca koji je pokrenuo ovu farsu i na dan tog lažnog montiranog procesa kaže da se ne bi uplitao, a upliće se, i to samo tako, sve s prijetnjama. Ukoliko su ta njegova “očekivanja” od mene o kojima priča da ću pristati da razgovaram s nekim ko je nelegalan i na taj način izrazim nepoštovanje institucijama Srpske i zapečatim njenu sudbinu, samo da bih se oslobodio ovog procesa, onda mora da je lud ili je navikao da ima posla s takvima koji bi sve prodali za fotelju”, rekao je Dodik.

Dodik kaže da je on predsjednik Srpske samo zato što to tako kaže srpski narod.

“Ja sam danas predsjednik Srpske samo zato što to tako kaže srpski narod. Politika koju vodim je srpska, ali i politika koja poštuje Ustav i zakone, i to je politika koju srpski narod koji me je izabrao podržava. Zato nikada nisam i neću razmišljati o ličnom komoditetu, nauštrb onog što narod od mene očekuje.  Niko u Srpskoj neće ići protiv Ustava i protiv zakona. PIK može da dogovara šta hoće, Šmit će na Sudu morati da objasni mnoge stvari. Prijetnjama mojom političkom izolacijom ne može sakriti da nema potvrdu imenovanja i da ga pred sudom javnosti ne može zaštititi ni Amerika”, poručio je Dodik.

Kroz ovaj lažni proces javnost u Srpskoj i BiH vidjeće sve činjenice, ističe Dodik.

“Pokrenuli su suđenje Srpskoj, ali na kraju presudiće BiH.

Srpska želi BiH u EU, zato i želimo da nelegalni stranac ode. Potrebna nam je vladavina prava, a ne bezakonja. Budućnost BiH su ugrozili stranci, vrijeđajući nam inteligenciju i pred našim očima rušeći pravo i pravdu, namećući silom čovjeka koji nema nikakvu potvrdu, a ovdje bi da komanduje i kažnjava legalno izabrane predstavnike”, ističe predsjednik Srpske, prenosi ATV.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *