Press ESC to close

DODIK O POČETKU PREGOVORA BiH SA EU: Ništa se 22. marta neće promijeniti

Vjerujem da će BiH dobiti status pregovarača za članstvo u Evropskoj uniji, ali bez datuma početka pregovora to nije ništa važno, rekao je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik.

– Ništa se 22. marta neće promijeniti. Mi ćemo i dalje pitati šta će lažni visoki predstavnik u BiH i strane sudije u Ustavnom sudu BiH. Da li je ovo evropski standard ili nije? Zato će to biti jedno od najvažnijih pitanja u narednom periodu – naveo je predsjednik Srpske na društvenim mrežama.

Dodik je naveo da je tokom sedmice prisustvovao sastanku u Vladi Srpske sa predsjednikom Vlade Republike Srpske Radovanom Viškovićem, ministrom energetike i rudarstva Petrom Đokićem i predstavnicima Regulatorne komisije za energetiku i ERS, na kojem je zaključeno da odluka Ustavnog suda neće uticati da dođe do povećanja cijene struje u Srpskoj.

Takođe, Dodik navodi da je u prethodnoj nedjelji prisustvovao i proslavama povodom 8. marta, koje organizuju aktivi žena SNSD-a u Doboju i Laktašima, a na Trgu Krajine u Banjaluci dijeljeno je cvijeće sugrađankama.

Izvor: RTRS

Comments (1)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *