Press ESC to close

Dodik: Bećirović kuca na pogrešna vrata, BiH ne može u NATO

BANjALUKA – Ne može jedan član Predsjedništva biran od strane jednog od tri konstitutivna naroda govoriti u ime BiH ako to nije usaglašeno u Predsjedništvu.

Bećirović ne može da govori u ime građana i naroda u BiH ukoliko smatra da je Republika Srpska u BiH, istakao je na svom Iks nalogu predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik.

– Ne može jedan član Predsjedništva biran od strane jednog od tri konstitutivna naroda govoriti u ime BiH ako to nije usaglašeno u Predsjedništvu. Ne postoji državna politika ni po jednom pitanju u BiH. Postoje zajedničke politike koje se usaglašavaju na nivou Republike Srpske i FBiH – kaže Dodik te dodaje:

– Denis Bećirović nije mlad u politici. Očito je da je osnove politike prespavao ili mu se ne sviđa šta je naučio. Ni meni se ne sviđa Ustav, ali moram da ga poštujem. Bećirović, takođe, ne može da govori u ime građana i naroda u BiH ukoliko smatra da je Republika Srpska u BiH – navodi Dodik.

Predsjednik Srpske kaže da ono što Republika Srpska misli o NATO integracijama, rekla je Narodna skupština Republike Srpske, i zbog toga, kako kaže, BiH ne može da se kreće prema NATO.

Zato Bećirović kuca na pogrešna vrata kada moli Alijansu da ubrza prijem BiH u NATO, zaključuje Dodik.

Comments (1)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *