Press ESC to close

Anto Marinčić: Izdaje

Nevjerojatni su događaji u Dragoj našoj! Izdajnički potezi sa svih strana! Možete li zamisliti da nitko u BiH ne želi tiskati glasačke listiće za predstojeće izbore? Prvo što mi, jer je država naša, (Bošnjaci-muslimani, nap.a.) moramo vidjeti jest je li nas oštetio sudac, rečeno sportskim žargonom. Možda iza odbijanja tiskara u BiH stoji onaj mrski nam Dodik, koji tvrdi da je Srbin, a ne zna jadan da je bosanac. Moguće da je on podgovorio sve tiskare da se ne jave na natječaj koji smo mi, SIP-o raspisali. Doduše, još uvijek nije kasno, imamo vremena ponoviti natječaj, ako se opet nitko ne javi možemo angažirati neku tvrtku iz susjednih zemalja, ali nitko iz Hrvatske, Mađarske i Srbije ne dolazi u obzir. Ne dolazi u obzir niti neka tvrtka iz država koje nisu glasovale za rezoluciju o Srebrenici. Istina, na natječaju smo ponudili 1.500.000 maraka za tiskanje listića, možda je to malo za toliki posao. Ali prije će biti da je onaj mrski bosanac Dodik organizirao, ucijenio, sve tiskare da ne prihvate posao oko listića.

Ali ta izdaja oko listića je ništa u usporedbi sa izdajom koju je napravio netko iz CIPS-a. Kako je onaj mrski Dodik, koji tvrdi da je Srbin, a nije nego je bosanac, došao do podataka iz CIPS-a o 87. onih koji su živi i imaju dokumente u CIPS-u, a nalaze se kao mrtvi na nadgrobnim spomenicima u Srebrenici ako u članku  11 Zakona o Agenciji za identificijska dokumenta i evidenciju razmjene podataka BiH o povjerljivosti i zaštiti podataka piše da: „Svi podaci i evidencije iz djelokruga Agencije su službena tajna, osim ako zakonom ili drugim propisom nije drukčije propisano SVI zaposlenici u Agenciji dužni su čuvati sve podatke i evidencije do kojih dođu tijekom rada u Agenciju kao službenu tajnu“. Mora da u toj Agenciji rade i neki Srbi ili Hrvati, isti su oni, ne valjaju ni jedni, pa je Dodik tako došao do tih podataka. Doduše što je 87. lažnih ukopanih u odnosu na  8372 ubijena? Da, ako bi se tako gledalo, ali… Joj, joj, samo da ovi u UN-u ne saznaju za to.  Morat ćemo mi tu Agenciju „očistiti“ od Srba i Hrvata, ne mogu oni tu raditi i otkrivati naše prijevare.

A tek izbor Marina Vukoje za suca Ustavnog suda!!! To je nečuveno. Mi, pravi Bošnjaci-muslimani, smo toliko dugo uvjeravali naše sunarodnjake da taj Hrvat nikad neće biti izabran u Ustavni sud, i vidi ti sad izdaje! Iako je izabran zbog izdaje „Trojke“ mi ćemo se i dalje, do zadnjega daha, boriti protiv toga. Čuj, da nam Hrvat i to još blizak HDZ-u bude u Ustavnom sudu! A lijepo piše da netko tko ima bilo kakve veze sa političkom strankom ne može biti biran u Ustavni sud. Dobro, Mirsad Ćeman je bio dopredsjednik SDA, ali on, Seada Palavrić i drugi su naši, razumijete li NAŠI, za njih to pravilo ne važi. Kaže gospođa Jasmina Bišćević – Tokić, Bošnjakinja-muslimanka iz „divne“ stranke SDA, kako će ta stranka koristiti sve pravne mehanizme da se izbor Vukoje poništi, ići će do Ustavng suda, a ako to ne pomogne i do Strazburra! I šta taj Christian Schmidt priča, što on ima pozdravljati, podržavati, izbor Vukoje? Nek’  zabrani Dodiku politički rad, nek’ donese odluku da je imovina BiH državna, to jest samo nas Bošnjaka-muslimana jer je Bosna(i Hercegovina) samo naša, bošnjačka-muslimanska država.

Ali nisu izdaje samo kod Bošnjaka-muslimana. Zamislite vi to, ovi iz oporbe u Republici Srpskoj nisu prihvatili moj prijedlog da bojkotiramo izbore. Onaj Vukanović, Trivićka pa i ostali iz oporbe slušaju samo Schmidta i Murfhiya, pristali su ići na izbore po Schmidtovom izbornom zakonu pa sad, zbog te izdaje, moramo i mi iz SNSD-a priznati Schmdta! A toliko dugo i glasno govorimo da ga ne priznajemo! Za Vukanovića i Trivićku smo znali, ali zamislite vi sad ovu suludu konstrukciju, SNSD je kriv zato što je SIP-o zabranilo sudjelovanje SDS-e na lokalnim izborima. A u tom SIP-u sjede oni koje je delegirala SDS i PDP. Ali, Dodik je napravio izdaju što je  nama zabranjeno sudjelovanje na izborima.

Čekajte, nešto nisam siguran, je li to izjavio onaj neuravnoteženi Vukanović ili Miličević?

Na sreću imamo jedinstvo glede neprihvaćanja rezolucije o Srebrenici.

 Srbi su se potrudili te postavili oko stotinu Led-panela na kojima piše da je rezultat glasovanja za Rezoluciju o Srebrenici 108:84, protiv usvajanja te rezolucije. Glede ovoga treba se prisjetiti, Srbi su  izgubljenu bitku na Kosovu proglasili svojom pobjednom. Da se u naravi Srba nije promijenilo ništa i da je Dobrica Ćosić bio u pravu kada je napisao: „ Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno“, govore i ovi Led-paneli po RS, poraz u VS pokušavaju pretvoriti u pobjedu kao što izgubljenu kosovsku bitku slave kao pobjedu. U znak proslave „pobjede“ na VS po Beogradu i RS je trubio veliki broj automobila iz kojih su se vijorile srpske zastave. U ovom rezolucijskom boju falio je samo jedan Miloš Obilić, koji bi u UN- rasporio najvišeg dužnosnika, kao Miloš Murata.

Dodik je najavio otcjepljenje Republike Srpske od Drage naše. Vlada Republike Srpske radi prijedlog sporazuma o razdruživanju koji će ponuditi Federaciji BiH. Nema nikakve sumnje da će to ovi iz Federacije Bosne i Hercegovine (da se razumijemo, Bošnjaci-muslimani i Federaciju BiH smatraju samo svojom, kakvi Hrvati, pa to ne postoji u našoj Bosni(i Hercegovini)) s velikim oduševljenjem prihvatiti. Da je tako govori i odgovor Heleza Dodiku: Ukoliko nam stigne takav prijedlog mi iz Federacije ćemo Dodiku uputiti prijedlog da se ukine ERES. Taj naš prijedlog  je mnogo ozbiljniji.

Tko koga ovdje izdaje više ne zna ni dragi Bog!

Draga naša, Žepče, 05. lipnja 2024.             Anto Marinčić

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *